AUDIOVISUALS
Ciara Fortún López
Acerca de

Пау и Па
Pau i Pa
Idea principal
La nostre idea és representar la Revolució de febrer del 1917, concretament les revoltes que van haver-hi als carrers de San Petersburg.
Storyline
Ens basarem en els aspectes més destacats de la revolució del febrer del 1917, com la gran serie de revoltes que hi van haver-hi, tant de dones com d’homes. Per fer-ho ens endinsarem en la vida de tres o quatre dones que viuen a la seva pell aquest període. Veurem com aquestes dones es manifesten als carrers de San Petersburgo demanant “pau i pa”.
Personatges
Els personatges que apareixeran al nostre curt seran:
- Dona 1: Laia
- Dona 2: Maria
- Dona 3: Natalia
- Dona 4: Ciara
Escaleta

-
Escena 1: Les dones se'n van cap a la manifestació.
-
Escena 2: Paisatge del camí que fan les dones .
-
Escena 3: Les dones van capa a la manifestació. ( diferents plans de les noies corrents i els seus peus).
-
Escena 4: Es reparteixen diners.
-
Escena 5: Arriben a la manifestació. ( diferents plans de la manifestació)
-
Escena 6: Les dones se'n van cap a casa.
Guió literari
Aquestes tres dones, són dones obreres, que treballen a la indústria tèxtil, del cuir i del cautxú. A més són mares de nens i viuen en el mateix barri de San Petersburg. Totes tres són dones d’entre 30-40 anys, i a causa de la guerra i de la pujada dels preus dels aliments s’estan quedant sense menjar, concretament del pa (en aquells moments el pa era el menjar principal). Aquestes dones cada matí quan surten cap a la feina, feien cua per aconseguir una mica de menjar, acampant durant la nit, en ple hivern rus. Un dia, aquestes tres dones i més treballadores van decidir fer vaga i anar a manifestar-se, però més tard, es va anar sumant gent a elles, ja que anaven pels carrers cridant i dient que la gent deixés de treballar i baixessin. Anaven tirant boles de neu a les finestres. Al dia següent ja s’havia unit molta gent i es dirigien al centre del poble, cridant “Pau i pa”.​
Guió tècnic

Storyboard

Resultat final
Cartell
Per a complementar el curtmetratge, hem dut a terme la creació d'un cartell fixant-nos en l'estètica dels cartells del moviment.
Inspirant-nos dels cartells de pel·lícules soviètiques, vam crear el següent cartell.
​
Per el color del nostre cartell, vam veure que la majoria de cartells del cinema soviètic eren de colors càlids, majoritàriament taronges, vermells,... Aquests cartells, acostumaven a ser il·lustracions. Nosaltres a partir d'una foto del curtmetratge, a través d'una aplicació vam convertir-la en una il·lustració. També a les portades acostumava a sortir el protagonista de la historia en gran, per això, el nostre cartell tenim a les tres protagonistes en gran. La lletra vermella i gran al centre buscar seguir també la estètica del corrent
